"Olen veendunud, et ka Horvaatia ja Saksamaa kardavad teisi. Kes endale juba medali kaela riputab, see kõrbeb kindlasti. Medali peale lähevad finaalis kõik kuus paati sõitma," rääkis Killing Delfile enne Eesti paadi viimast finaalieelset treeningut neljapäeva pärastlõunal.

Killingu sõnul võivad Horvaatia ja Saksamaa olla küll läbi hooaja ning ka senises kahes olümpiasõidus selgelt kaks parimat paati, ent see ei tähenda kaugeltki, et nad oleks olümpiafinaalis löömatud.

"Alles täna oli Itaalia paariskahene, kelle peale üldse keegi ei panustanud, kullale päris lähedal. Musti hobuseid on ka meie finaalis. Ka kõige nõrgema ajaga finaali saanud Poola on ka liikunud siin ülesmäge. Iga vastast tuleb karta," ütles Killing.

Tema sõnul on peamine, et neli meest suudaksid teha oma maksimaalse sõidu. "Kui see on sõidetud, siis on kõik hästi. Ja siis on näha, milleks sellest piisab. Pildituks ei ole end seni siin veel keegi sõitnud, aga kui palju kellelgi veel sees on, seda on raske öelda."

Eesti neljapaat sõuab finaalis viiendal rajal suursoosik Horvaatia ja Poola vahel. Keskmistel, kolmandal ja neljandal rajal asuvad poolfinaali võitnud Saksamaa ja Horvaatia. Esimesel rajal sõuab Suurbritannia, teisel Austraalia, kuuendal Poola.