"Seda on kergejõustiku tiitlivõistlusel palju ette tulnud viimasel ajal," meenutas Kanter täna Delfiga rääkides. "Kahju, seni on meil sõudjatega koostöö paremini sujunud - Ateenas ja Pekingis hoidsid nad enne kergejõustiklaste alustamist selle asja ära."

Nelja aasta tagust olümpiavõitu kaitsma asuv Eesti kettaheiteäss ei tunne endal siiski medaliootuse tõttu lisapingeid, ütles ta.

"Selge, et kohustus ja ootus on suurem, aga ma pean ikka oma tegemistele mõtlema, mitte sellele, kuidas kastaneid tulest pean tooma. Oma võistluse tegema," rääkis eelmisel nädalavahetusel Londoni äärelinnas Hendonis oma hooaja tippmargi lähedase tulemuse 67.36 heitnud Kanter.

Esmaspäeval Londoni olümpiastaadionil kettaheite kvalifikatsioonis võistlev olümpiavõitja on enda sõnul saanud viimase nädala rahulikult ja probleemideta Loughborough's tehnikanüansside kallal töötada ning uskus, et on olümpiaks hästi valmis.

"Kogemus on piisavalt suur - kolmas olümpia, muid tiitlivõistlusi on ka palju. Eks mõttes olen läbi töötanud teatud olukorras - et kui juhtub nii, mis peaksin siis tegema. Aga üle pole ka mõtet mõelda."

Kanteri sõnul suhtub ta väga tõsiselt esmaspäevasesse kvalifikatsioonivõistlusesse. "Algusaeg kell 10 on siin mugavam kui sageli olnud tiitlivõistlustel. Kindlasti võib ilm olla heitlik, aga ka selleks usun end valmis olevat, kaks paari uusi vihmasusse muretsenud."