Smith sai esimesel laskumisel ajaks 1.28,25 ja kaotas ülekaalukalt kiireimat aega näidanud Ted Ligetyle (USA) 7,17 sekundiga. Esimeses sõidus jõudsid 109-st osalejast finišisse 79.

Teise sõiduga ameeriklane Ligety oma suurt edu käest ei andnud ning kindlustas olümpiavõidu. Tegemist on üldse ameeriklaste läbi aegade esimese suurslaalomi olümpiakullaga. Hõbeda ja pronksi said suurepärase teise laskumise teinud prantslased Steve Missillier (+0,48) ja Alexis Pinturault (+0,64), kes tõusid medalile vastavalt avasõidu kümnendalt ja kuuendalt kohalt.

Warren Cummings Smith oli teises sõidus sekundi võrra aegalasem kui esimeses ning sai kokkuvõttes 45. koha. Võitjale kaotas ta 12,13 sekundiga. Üldse lõpetas võistluse 72 meest (Tulemused).

---

Kell 16:30 on Sotšis kavas laskesuusatamise segateatesõit. Eesti osaleb koosseisus Kadri Lehtla, Darja Jurlova, Kauri Kõiv ja Daniil Steptšenko. Eestlaste stardinumber on 16. Kokku lähevad rajale 16 riigi koondised.

Kell 17:00 alustab olümpiavõistlust Jelena Glebova, kes osaleb naiste iluuisutamise üksiksõidu lühikavas. Glebova esitab oma kava esimesena. 30-st naisest pääseb vabakava esitama 24 paremat.