Hunt ja Bengals alistasid teise Eesti juurtega mehe Michael Roosi klubi Tennessee Titansi suurelt 33:7. Hunt sai viga vastaste mängujuhti maha võtta üritades ning lebas paar minutit platsi kõrval kunstmurul. Püsti sai eestlane siiski omal jõul, kuid väljakule ta enam ei naasenud.

"Üritasin mängujuhti maha tõmmata või platsilt välja lükata, aga kui ma maha kukkusin, siis käsi maandus kuidagi imelikult ja lõi natukene õlast välja," rääkis Hunt Õhtulehele. "Homme on kompuuteruuring. Eks siis ole näha, kui tõsine vigastus on."

Isegi kui Hunt peab mõnda aega õlale puhkust andma, ei tohiks see mõjutada tema osalemist Bengalsi järgmises mängus, mis on alles kahe nädala pärast, 5. oktoobril, kui külla sõidetakse New England Patriotsile.

Bengalsi peatreeneri Marvin Lewise sõnul kulub väike paus meeskonnale marjaks ära ning järgmises mängus peaks vigastusest olema taastunud ka liinikaitsja Sean Porter (reie tagalihas), püüdja Marvin Jones (jalg) ja tagaründaja Rex Burkhead (põlv). Pisut ebatõenäolisem, kuid mitte välistatud on liinikaitsja Vontaze Burficti naasmine, kes eelmisel pühapäeval sai teise peapõrutuse kahe mängu jooksul.

Päris kindlasti peab veel eemale jääma siseblokeerija Kevin Zeitler. Eilsest mängust pidi lisaks Hundile vigastusega lahkuma ka liinikaitsja Emmanuel Lamur, kes sai valusa hoobi pähe.

"Alguses see vahenädal mulle meelt mööda ei olnud, kuid me oleme vigastustega kimpus ning see annab meile taastumiseks lisanädala. Me ei kaotanud pühapäeval kedagi tõsise vigastusega, seega peaksime olema järgmine kord väljas peaaegu täies rivistuses, 53 mehega," ütles peatreener ESPN-ile.