Revis mängis Jetsis aastatel 2007-2012 ning teda peeti juba siis oma positsioonil parimaks mängijaks. Nüüd on mees tagasi meeskonnas ning seda lepinguga, mis teeb kõik ülejäänud maailma rikkaima liiga mängijad kadedaks, vahendab Celebrity Networth.

Nimelt ei ole enamiku NFL-i mängijate lepingutes lubatud summad garanteeritud. Tegelikult koosneb pigem enamik lepingutest ilma garantiita rahasummast. Meeskonnad teevad selliseid lepinguid, et nad saaksid vigastada saanud või halvas vormis olevaid mängijaid ilma trahvideta meeskonnast eemaldada. Revise leping sätestab aga, et mees saab igal juhul rohkem kui pool enda viieaastasest, 70 miljoni dollari väärtusest lepingust.

Esimesed kaks aastat on Revisel täielikult garanteeritud, ehk 16 miljonit dollarit esimese aasta ja 17 miljonit teise aasta eest. Kolmandal aastal on esimesed kuus miljonit 15 miljonist samuti garanteeritud. Seega on mehel ainuüksi lepingu sõlmimise tõttu praegu juba taskus 39 miljonit dollarit ja seda isegi siis, kui ta peaks saama vigastada, tõmbama maha omaenda mehe, söötma kuhu jumal juhatab jne.

Selline leping on samuti suur samm NFL-i mängijate ühendusele, kuna vabaagendid (mängijad, kellel puuduvad kehtivad lepingud ja kes võivad sõlmida lepingu ükskõik millise klubiga - toim) saavad tavaliselt absurdselt suured lepingud, kuid enamik sellest rahast ei ole garanteeritud ning klubid saavad neid ilma hüvitisteta vallandada, edasi müüa jne.

Nüüd aga, kui Revis on suutnud sellise tehingu teha, saavad mängijad ja nende agendid juhtida sellele tähelepanu, kui nad ise läbirääkimisi peavad. Siiski tasub meeles pidada, et klubid maksavad endiselt kindlasti mängijatele liialt palju raha (või vähealt lubavad maksta), kuid peale Revise tehingut maksavad nad ehk nüüd veidi rohkem garanteeritud raha.

Muide, Revis kuulus mullu England Patriots`i meeskonda, mis alistas Super Bowl`il Seattle Seahawks`i 28-24 ning tõi sellega Revisele esimese meistrisõrmuse.