TOP-5 on koostatud selle põhjal, millisest meeskonnast Margus Hundiga seoses kõige rohkem USA meedias räägitakse.

1. USA ühe nimekaima väljaande Sports Illustratedi analüütik Don Banks usub, et New England Patriotsi peatreener Bill Belichick panustab esimeses ringis just Hundi peale. "Hunt on suur, kiire ja tugev talent ning just selline tulevikumees, keda Bill Belichick tavaliselt intrigeerivaks peab. Samas on ta veel ka piisavalt toores ning vajaks oma potentsiaali realiseerimiseks aastat või kaks, mis võib hoopis Patriotsi eemale peletada," kirjutab Banks.

Patriotsile on Hunti pakkunud ka nfl.com-i ekspert Daniel Jereimiah. CBS Sports, kes oma veebiküljel on lahti joonistanud detailse ennustuse oma Draftist, pakub samuti, et 29-ndana oma valiku langetav Patriots võtab esimeses ringis juht Hundi.

2. Väljaanne SB Nation ennustab, et 31. ehk eelviimasena oma valiku langetav San Francisco 49ers, kes tänavu kaotas Super Bowlil kolme punktiga Baltimore Ravensile, tahab esimese ringi järel enda ridades näha Margus Hunti. "Margus on füüsiliselt friik. Nii suured mehed ei tohiks nii kiiresti liikuda. Ta on plahvatuslik ja mitmekülgne. Margusel oleks San Francisco järgmise aasta skeemis väga suur roll," kirjutatakse seal.

3. Teises artiklis SB Nationis rubriigis "Pride of Detroit, Detroit Lions community" arvatakse, et Margus Hundi napsab endale hoopis Washington Redskins, kes saab teha oma valiku teises ringis järjekorras 51. ning eestlast soovitakse kõige esimesena enda nimekirjas näha. Jällegi on toores mänguoskus see, mida tema puhul välja tuuakse, kuid Hundi arenguruumi peetakse tohutuks. Washingtoni on meie meest pakutud veel teisteski ennustustes.

4. Väljaanne Chron on oma "Mock Draftis" ehk detailses ennustuses märkinud Margus Hundi 24-ndana valiku tegeva Indianapolis Coltsi meeskonna taha.

5. Dallascowboys.com lehel tehtud ennustuses käiakse lausa välja, et Margus Hundi võtab endale esimeses ringis viimasena valiku tegev Super Bowli võitja Baltimore Ravens.

TÄHELEPANU! Delfi teeb kell 3 algavast Draftist tekstipõhise otseülekande ning me jätkame seda ka järgmistel öödel senikaua kuni meie mees ära valitakse. Margus Hunt ise jälgib Drafti koos perega Dallasest, kus on ka Eesti Päevalehe ajakirjanik Aet Süvari valmis peategelaselt esimest kommentaari võtma.