Otsustavaks sai Coltsi kaitse domineeriv mäng – vastaste rünnak suleti ning Texans sai kirja vaid ühe touchdowni. Hundi arvele jäi kolm mahamurtud vastast, kusjuures ühe rünnaku peatamisel oli ta peaosaline.

Colts ehitas stardist üles suurepärase rünnaku, kus mängujuhi Andrew Lucki ja staarpüüdja T. Y. Hiltoni koostöö toimis ning otsustava punkti pani Eric Ebron, kes püüdis Lucki söödu touchdowniks. 7 : 0 Coltsile.

Texans ei suutnud oma esimese pallivaldamisega kümmetki jardi täis saada, Colts seevastu tuli taas mürinaga – selle rünnaku staar oli läbimurdja Marlon Mack, kes jooksis ka touchdowni – 14 : 0.

Teisel Texansi rünnakul lõikas Colts palli vahelt ja jõudis 20 jardi kaugusele väravaalast. Ent siis vastas Colts samaga – vastane sai söödule käe vahele ja nahkmelon läks Texansi valdusse.

Võis karta, et Texans saab kehva alguse järel hoo üles, kuid siis algas Hundi aeg. Esmalt võttis ta ründaja maha palli mängupaneku joonel ja ülejärgmisel rünnakukatsel päästis Coltsi – Hunt jagas ära, et mängujuht Deshaun Watson üritab läbimurret ning võttis ta jalgadesse hüpates maha. Coltsi rünnakul hiilgas taas Luck, kes söötis touchdowni Dontrelle Inmanile – 21 : 0.

Coltsi kaitse ei jäänud rünnakust grammigi maha – Texansi läbimurded põrkasid vastu seina, mängujuhti murti maha ja söödiliinid pandi kinni. 21 : 0 jäigi esimese poolaja skooriks.

Teisel poolajal muutus Coltsi rünnak lohakaks – pallid pudenesid püüdjatel käest, lahendused olid kehvad – ja liialt loodeti kaitsele. Kaitse õnneks pidaski ning kolmandal veerandajal skoori ei tehtud.

Neljandal veerandajal sai Texans lõpuks silmad pähe – 21 : 7, mängida jäi 11 minutit, ent Coltsi järgmine rünnak jooksis taas liiva.

Kus häda kõige suurem, seal kaitse kõige lähem – Colts oli taas kui müür, Texansil polnud lootustki skoorida. Colts veeretas mänguaja lõpuni ning võitis 21 : 7.

Play-offi teises ringis lähevad Hunt ja Colts vastamisi AFC konverentsi võitnud Kansas City Chiefsiga. Kohtumine toimub tuleval laupäeval algusega kell 23.35 Eesti aja järgi. Võitja jõuab poolfinaali.