Asjatundjad olid ühel meelel – NFL-i 52. finaalkohtumine ehk Super Bowl LII oli parem, kui Justin Timberlake’i vaheajashow ja reklaamid kokku. Rekordiliselt palju läbitud jarde kahe meeskonna peale kokku (1151 jardi), fantastiline mäng ja ootamatu lõpplahendus.

Viis Super Bowli võitnud Patriots oli soosik. Esiteks tänu Bradyle, kuid teiseks oli Eaglesi peamine mängujuht, briljantselt tegutsenud ning aasta parima mängija tiitlile pretendeerinud Carson Wentz oli saanud kolm vooru enne põhihooaja lõppu vigastada. Ent varumees Nick Foles mängis tema asemel elu mängu ja tunnistati Super Bowli MVP-ks.

Eagles läks esimesel poolajal 22:12 juhtima, kuid teine poolaeg oli esmalt Patriotsi päralt. Brady kolm touchdowni viis meeskonna 33:32 juhtima. Ent Eagles ei andnud alla. Foles söötis touchdowni ja kuigi 2-lisapunkti üritus läks luhta, pääses Eagles ette 38:33.

Mängida jäi 2.21 ehk maa ja ilm. Viiel korral oli Brady kaotusseisust meeskonna Super Bowli võidule viinud, ent seekord löödi tal otsustava rünnakuvooru ajal pall käest.

Eagles sai kirja löögivärava – 41:33, kuid Patriotsil jäi siiski minuti ja 10 sekundi jooksul võimalus viigistada. Seekord ei läinud õnneks, Eaglesi kaitse pidas ning klubi esimene Super Bowli võit, millega kaasnes Vince Lombardi trofee, oli tõsiasi.

„Oleme lapsest peale unistanud sellest hetkest,” hõiskas Foles. „Meil on hea meeskond, olime enesekindlad. Tulime ja mängisime lihtsalt jalgpalli.”