Meteoroloogid ennustavad New Jerseysse pühapäevaks kraade +3st -4-ni, päikesepaistet, vähest sademete tõenäosust ja kerget tuult.

Super Bowli korraldajad soovitavad fännidel panna ennast soojalt riidesse ning tulla staadionile aegsasti kohale, et vältida ilmast tulenevaid liiklusummikuid. Igale fännile antakse areenile sisenemisel tervituspakk, mis sisaldab karvaseid kõrvakatteid, kätesoojendajaid ja huulepalsamit.

Super Bowli külmarekord pärineb 1972. aastast, mil New Orleansis mõõdeti mängu lahti lüües 3,8 soojakraadi.

Kuulsuste Halli valitud treener Don Shula on NBC-le antud intervjuus osutanud, et Super Bowli New Yorki viimine polnud kõige parem idee. "Arvan, et sellise magnituudiga mäng tuleks pidada tingimustes, kus tulemust ei mõjutaks ilm. Seetõttu pean selliste mängude paremaks toimumiskohaks Miamit, New Orleansi või San Diegot," rääkis Shula.

"Pluss fännid. Neile tuleb anda võimalus varakult kohale tulla, nautida, mida selles linnas neile pakutakse, nautida mängu ja jääda linna veel paariks päevaks, ühesõnaga nautida kõike. Kui New Yorgis saavad ilmatingimused olema nii brutaalsed, ei saa sa seda teha."

Lisaks arvab Shula, et jaheda ilma tõttu ei saa Seattle Seahawks ega Denver Broncos näidata oma parimat mängu. "Kindlasti võtab see neilt ära võime näidata oma parimat talenti ning keegi ei taha, et ilm mängu nii palju mõjutaks. Võib-olla ta ei teegi seda, aga võimalused selleks on nii jõhkrates tingimustes olemas," lisas 84-aastane kahekordne Super Bowli võitja.