Ameerika jalgpalli liiga NFL hooaja teises voorus on Bengalsil võõrsil ülitähtis mäng peamise rivaaliga, kes sihib samuti esikohta AFC põhjadivisjonis ja sellega pääsu play-offi.

Esimeses voorus alistas Bengals napilt New York Jetsi 23:22 ning fännide hääletusel otsustati, et mängu tähtsaim hetke oli see, kui Hunt blokeeris väravalöögi ning vastastel jäi saamata 3 punkti. Steelers seevastu purustas nädal tagasi Washington Redskinsi 38:16.
Bengalsi mitteametlik kodulehekülg Cincyjungle tõi ära viis võtmemängijat, kelle edukas tegutsemine võib saada otsustavaks. Üks neist on Hunt.

„Kas Hunt jätkab samas vaimus?“ küsitakse. „Neljandat aastat Bengalsi palgal olev eestlane oli esimeses voorus üllatavalt suurepärane ja selle nädala üks oluline küsimus on: kas ta mängib taaskord sama edukalt? Bengalsil on vaja suruda Steelersi mängujuhti Ben Roethlisbergerit, et häirida rünnakutempot. Selleks peavad kõik kaitseliini mängijad andma oma parima. Hunt näitas, et on võimeline tegema tegusid suurtes mängudes. Kui ta suudab sama ka tähtsaimas divisjonisiseses kohtumises, võib see olla võidu võti.“

Mäng algab Eesti aja järgi kell 20.