Süüdistuse kohaselt lõikas 46-aastane McClanahan 2. novembril oma naise Keri kõri läbi, kirjutab Daily News. Kuritöö leidis aset Utahi osariigis Park Citys, kus McClanahan üüris korterit.

Eksjalgpallur ütles algselt politseile, et nende perele tungiti kallale, kuid uurijad ei leidnud selle kohta ühtegi tõendit.

Mõrvarelvana leiti korterist väike nuga. 28-aastase Keri McClanahani kaelal avastati mitu lõikehaava ning tõendid viitavad, et naine oli kallaletungi järel tugevat vastupanu osutanud.

Endine jalgpallur oli eelmisel kuul saanud süüdistuse lapseröövis, kui varastas oma eksnaise perest 8-aastase poja ja reisis koos temaga Arizonasest Utahi osariiki. Ameeriklane vahistati 12. oktoobril, kuid lasti nädal hiljem kautsjoni vastu vabadusse. Paar päeva hiljem üürisidki McClanahanid talikuurordis Park Citys korteri.

Ülikooli ajal Washington State`i eest mänginud Anthony D. McClanahan esindas 1990ndatel aastatel Kanada jalgpalliliigas Calgary Stampedersit. 1994. aastal liitus ta Dallas Cowboysiga, kuid ühtegi mängu NFLis kirja ei saanud.