Panused olid suured – kes kaotab, läheb puhkusele, võitja jätkab teed finaalmängu Super Bowli suunas. Esimesel veerandajal sai selgeks, et Colts on vastasest mäekõrguselt üle. Kaks esimest rünnakut lõppesid touchdownidega, mis tõid tabloole seisu 14 : 0. Titans seevastu ei suutnud karvavõrdki Coltsi kaitset üle mängida. Oma osa oli selles ka Titansi peamise mängujuhi Marcus Mariota vigastusel, mis ei lubanud tal platsile tulla, asendusmees Blaine Gabbert ei vedanud välja.

Teise veerandaja lõpus otsustas Colts vastast aidata – mängujuhi Andrew Lucki kehv ja rumal sööt lõigati vahelt ja joosti touchdowniks. Seejärel jõudsid meeskonnad vahetada pallikaotusi ja löögiväravaid ning vaheajale mindi Coltsi eduseisul 17 : 10.

Teist poolaega alustas Colts touchdowniga – 24 : 10. Paraku tehti Titansile kogu mängu jooksul väikesi kingitusi – Coltsi mehed rikkusid kahetsusväärselt tihti reegleid, said karistada ja andsid sellega vastastele jarde nii rünnakul kui kaitses. Coltsil tühistati suisa kaks touchdowni. Ka Hunt patustas – kasutas ebavajalikult palju jõudu – kuid ta tegi seda esimese poolaja lõpus, kui Titans lõi löögivärava ning karistust ei rakendatud.

Kolmandal veerandajal sai ka Titans korraks rünnaku tööle ning Gabberti söödetud touchdown vähendas vahe seitsmele punktile 24 : 17.

Neljanda veerandaja alguses muutus olukord ärevaks, Titans lähenes ohtlikult Coltsi väravaalale, kuid siis tegi kaitse, mida pidi – vaheltlõige pani kohtumisele sisuliselt punkti. Colts lisas löögivärava – 27 : 17 ja hilisem Marlon Macki läbimurre toudhdowniks (lisapunktiüritus ebaõnnestus) tõi tabloole võidunumbrid 33 : 17.

Hunt sai harva puhata ja viibis peaaegu kõigi Titansi rünnakukatsete ajal platsil ning murdis neljal korral maha palli omava vastase.

Pärast kehva hooaja algust, kui viie kaotuse kõrval teeniti vaid üks võit, sai Colts hoo sisse ning võitis seejärel üheksa kohtumist ühe kaotuse juures.

Tuleval laupäeval Eesti aja järgi kell 23.15 läheb Colts play-offi esimeses ringis võõrsil kokku divisjonikaaslase Houston Texansiga. Põhihooajal jäi omavaheliste mängude seis üks-üks – neljandas voorus võitis lisaajal 37 : 34 Texans, 14. voorus omakorda Colts 24 : 21.