Coltsi kaitseliinimees Hunt, nagu viimasel ajal ikka, asus tõsiselt tegevusse kriitilisel hetkel. Neljandal veerandajal, kui mängida jäi alla seitsme minuti, seis oli Coltsile 24 : 14 ja Texans üritas kaotust vähendada, murdis Hunt maha vastaste mängujuhi Deshaun Watsoni, mistõttu liikus rünnak 5 jardi tagasi, mitte edasi. Texansi järgminegi rünnakukatse ebaõnnestus ning neil tuli pallist loobuda. Texans tuli lõpuks küll touchdowni võrra lähemale, kuid Colts veeretas seejärel mängu võiduka lõpuni 24 : 21.

Nädala alguses põlvevigastuse tõttu treeningutelt puudunud Hunt sai kirja vähe statistikat, kuid tegi palju tegusid. Teda kaeti kahe mehega, mis lubas meeskonnakaaslastel vabamalt toimetada. Lisaks mängujuhi mahamurdmisele läks Hundil kirja kaks palliga läbimurret üritanud ründaja peatamist ning üks söödetud pallile käe vahelesaamine.

Kui eelmises kohtumises oli Coltsi rünnak null, sest Jacksonsville Jaguarsile kaotati 0 : 6, siis nüüd sai mängujuht Andrew Luck mängu käima ning kahe söödetud touchdowni, Marlon Macki joostud värava ja löögivärava toel võeti võit. Aga ometi ruulib eelkõige Coltsi kaitse.

Kolm vooru enne põhihooaja lõppu on 7 võidu ja 6 kaotusega Coltsil võimalus püüda AFC lõunadivisjoni võitu ja sellega pääsu play-offi ebareaalne, sest Texansi seis on 9 – 4. Küll aga võib Colts loota teisele wild card kohale.

Viimases kolmes kohtumises Colts kaotust endale lubada ei saa. Kuuendale play-off-kohale pretendeerivad AFC konverentsis lisaks Coltsile ka Tennesse Titans, Miami Dolphins ja Baltimore Ravens, kel kõigil on kirjas 7 võitu ja 6 kaotust.

Otsustavaks võib saada kohtumine järgmisel pühapäeval Dallas Cowboysi vasu, kes on võitnud samuti seitse kohtumist.