Nagu arvata võis, oli paduvihmas peetud AFC põhjadivisjoni rivaalide Bengalsi ja Steelersi lahing tige ja jõuline. Hunt pääses platsile esimesest veerandajast alates ning sai taaskord erakordselt rohkelt mänguaega.

Statistikasse läks Hundil kirja kaks palliga läbimurdja mahamurdmist – üks üksinda, üks koos kaaslasega. Samas ründas ta Steelersi mängujuhti jätkuvalt, kuid alati jäi paar tolli tema kättesaamisest puudu. Samas läks mitu Steelersi rünnakukatset Hundi aktiivse tegutsemise tõttu untsu.

Bengalsi kaitse kokkuvõttes polnud nii tõhus, kui pidanuks. Tehti olulisi vigu, jooksumängu ei suudetud peatada ning lõppkokkuvõttes sai Steelersi mängujuht Ben Roethlisberger liiga palju mänguruumi. Esimesel poolajal söötis Roethlisberger ühe touchdown'i, lisaks saadi kirja löögivärav. Bengalsi rünnakud põrkasid vastu müüri, seisu hoidis talutavana Mike Nugenti kaks löögiväravat. 10:6 Steelersile.

Steelersi kaitse oli hea ning Bengalsi rünnak hoiti kenasti kontrolli all. Maad mööda liigutas Bengals palli alla 50 jardi ning esimene touchdown saadi kirja alles siis, kui mängida jäi alla kolme minuti.
Bengals sai kohtumise lõpus võimaluse seis viigistada, kuid rünnak lõppes Steelersi vaheltlõikega.

Bengalsil on kahe vooru järel kirjas võit ja kaotus, Steelersil kaks võitu.