Kui kaks esimes Coltsi kaotust sai ajada meeskonna rünnaku kaela, siis seekord ei pidanud kaitse. Normaalajal äpardus kahel puhul rängalt Coltsi rünnak, kui kaotas palli väravatsooni lähedal. Ent lõpuks saadi hakkama ja viidi mäng lisaaajale, kus löödi 3-punkti värav. Peatanuks Coltsi kaitse rünnaku, olnuks võit käes, aga ei. Texans lõi kaks väravat ja võttis 37 : 34 võidu.

Hunt sai oma tööga enam-vähem hakkama. Ta sai kirja vastase mängujuhi mahamurdmise ning peatas kolm palliga vastast. Kasu oli temast rohkem, kui statistikasse kirja läks.

Coltsil on kirjas võit ja kolm kaotust, neljapäeval minnakse kokku New England Patriotsiga.

ENNE MÄNGU:

Margus Hundi koduklubil Indianapolis Coltsil on hädasti vaja ameerika jalgpalli liiga NFL hooaja neljandas voorus võitu seni vaid kaotusi tunnistanud Houston Texansi vastu.
Coltsil on kehva ründemängu tõttu kirjas kaks kaotus ühe võidu kõrval. Kaitse seevastu on mänginud hästi ning just Hunti peetakse kaitsemängu tugisambaks.

Kohtumise eel Texansiga rõhutasid mitmed väljaandes, et eestlase tegevus on äärmiselt tõhus – pea iga vastase rünnakuepisoodi korral häirib ta mängu ka siis, kui mängujuhti või palliga liikuvat vastast maha ei murra. Loodetavasti teeb Hunt seegi kord tegusid ning veab Coltsi võidule.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 20.