Endale huvitava väljakutse esitanud naisest on loo teinud USA Today, kus ema püüdlusi kommenteerib tema 28-aastane poeg Matt Gold.

"Tal on alati peas suured ideed ja projektid, millesse ta lihtsalt pea ees sisse hüppab," kirjeldas Matt. "Ta vaatas ilmselt Bengalsi mängu, nägi tantsutüdrukuid ja ütles endale: "Ma võin ka seda teha". Ning ilmselt ta võibki."

Brenda Gold tegeles keskkoolis kolme spordialaga ning mängis Kentucky ülikoolis võrkpalli. Tantsutüdruk oli ta juba kuuendas klassis. Keskkoolis valiti ta isegi kõige elavamaks tantsutüdrukuks.

Ometi ei kavatse Brenda katsetele minna vana rasva pealt, vaid on ennast kirja pannud kümnest tunnist koosnevale tantsukursustele, mis algavad 4. märtsil.

Brenda osales ka telesaate "Live with Kelly and Michael" totaalse muutumise konkursil, kus erilisteks sündmusteks valmistavatele vanematele inimestele uus välimus antakse. Seal jõudis ta kolme finalisti hulka ning astus kolmapäevases otsesaates rahva ette, pikad hallid juuksed asendatud blondiks värvitud poisipeaga.

"Kui ma teda nägin, vajus mul lihtsalt suu lahti. Ta nägi väga ilus välja," ütles poeg.

"Minu tiimi tantsutüdruk võid sa olla iga kell!" pildus komplimente üks kahest saatejuhist, endine New York Giantsi mängija Michael Strahan.