Kyrgiosi, kes end esmaspäeval turniirilt puusavigastuse tõttu maha võttis, nähti juba samal õhtul Londoni peal pidutsemas Samwaysiga, kes asja avalikuks tulemise järel isa Lawrence'i poolt koduaresti pandi.

"Chelsea on koduarestis," teatas 51-aastane Lawrence Samways Daily Mailile. "Mu tütar on ainult 18-aastane ja väga armas tüdrukut. Ta oli kogu öö väljas ja see ei meeldi mulle. Võtsin ka tema auto ära. Ta ei lähe enam niimoodi välja."

Chelsea, kes asub järgmisel kuul õppima Florida ülikooli, elab veel vanematega ning olevat isa sõnul öösel kodust välja hiilinud. Kõmupiltnikud tabasid neiu kell 3 öösel Kyrgiose käevangust Soho ööklubide rajoonist. Väidetavalt peaks Kyrgiosi ootama aga Austraalias samuti tennisistist tüdruksõber Ajla Tomljanovic, kellele mees alles nädal aega tagasi Instagrami vahendusel armastust avaldas.

Lisaks Chelseale tiirles Kyrgiose ümber ka 18-aastane Austraalia tennisist Monique Belovukovic. Mõlemat tüdrukut nähti 22-aastast Kyrgiosi suudlemas. Kumbki tüdrukutest Wimbledoni turniiril ei osale. Rahvusvahelise Tenniseliidu (ITF) kodulehe järgi on Samways alles hiljuti profistaatuse saanud ning on täiskasvanute tasemel osalenud seni vaid paarismänguturniiridel.

"Kui Kyrgios oleks siin, ma lööks ta nokauti. Mu tütar sai just Florida ülikooli stipendiumi, viisa ja kõik muu. Ma ei taha, et ta mingite mõttetustega tegeleks," lisas Lawrence Samways.

When you see another girl talking to bae who's not your bae but your trying to keep your cool 💆🏽🤦🏽‍♀️

A post shared by Chelsea Samways (@chelseasamways) on Apr 7, 2017 at 4:55pm PDT