Kampaania raames näeb suve jooksul üle Eesti suuremates linnades plakateid noorte Eesti tippsportlastega – vehkleja Julia Beljajeva, tõkkejooksja Rasmus Mägi, freestyle-suusataja Kelly Sildaru ja võrkpallur Robert Täht kinnitavad vaatajatele, et üheskoos oleme võimsad, kiired, erakordsed, võidukad. Veelgi enam - üheskoos oleme suured. Sotsiaalmeedias jagavad oma lugusid laulu- ja tantsupidudel käimisest, koorilaulutundidest ja rahvatantsutrennidest teisedki tippsportlased, nende seas Ott Kiivikas, Ksenija Balta ja Ingrit Puusta.

Ka kettaheitjale Gerd Kanterile pole tantsimine võõras. Põhikoolis kuulus ka tema rahvatantsurühma ja käis isegi esinemas. Ühelt kontserdilt on talle mällu jäänud aga üks naljakas seik.

"See toimus mingisugusel jõulupeol ja igal osalejal oli kindel paariline. Ning selle tantsu juures oli oluline, et kindel arv paare tantsiks läbi. Minu paariline otsustas enne meie esinemist mitte osaleda, siis olin sunnitud seda tantsu tegema üksinda. Oli päris koomiline seal üksi taielda," ütles ta.