Veel eelneval nädalal Eesti korvpallikoondise kodumängudel, Saku Suurhallis esinenud TTÜ tantsutüdrukud on tegutsenud alates 2007. aasta oktoobrist. Alustati tagasihoidlikult, sisustades vaheaegasid üksnes oma ülikooli kodumeeskondade mängudel. Ent tehes hoolsalt trenni, avardades oma võimete piire ning sihtides kõrgele on suudetud end kehtestada, meeldejäävaks teha. Iga aastaga on liikmete arv kasvanud, tõusnud professionaalsuse tase, aga ka tahe pakkuda spordimängudel parimat show´d. Nii nagu areneb tiim, kasvavad ka ootused ja eesmärgid.

TTÜ tantsutüdrukute ja saltopoiste Eesti-Bulgaaria esinemise video:

Ühendades erinevad tantsustiilid (jazz, show, hiphop) keerukate akrobaatiliste elementide ja tõstetega, on neiud tantsinud ja saltopoisid hüpanud end Eesti tantsutüdrukute 3-kordseks meistrik. Ent kodumaa tiitlid on vaid innustuseks pürgida kõrgemale, võistelda oma-ala parimatega, mis sageli aga tähendab hoopis katsetamist piiri taga.

2012.aastal saavutatigi topeltvõit, olles parimad nii tantsu- kui ka cheerleading-kategoorias, Balti Cheerleading Championship võistlustel.

„Ainuüksi mõeldes mängupäevadele, tuleb kananahk ihule. Ma ei suuda seda sõnadesse panna. Iga mäng, iga time-out kutsub esile adrenaliinisööstu segatuna emotsioonide ja lavanärviga. Iga tantsuga saame kogemuse võrra rikkamaks. Iga tantsuga tugevdame tiimivahelist sidet veelgi.“

Hooaeg 2013/2014 on peagi algamas ning TTÜ tantsutüdrukud otsivad oma ridadesse uusi, andekaid tantsijaid. Kui Sa oled:
varasema tantsukogemusega;
lahtiste jalgadega julge esineja;
välja venitanud 18+ eluaastat;
suure motivatsioonipagasiga;
… ja üldse üks suur tantsu-akro ninja, kelle suurim soov on areneda ja õppida uusi trikke, siis…

… UUE HOOAJA AUDITION OOTAB! Tule 9.septembril, kell 18.00 TTÜ Spordihoonesse ning pane ennast ja tantsutüdrukud proovile.

Lisainfo ja registreerimine: sandra@ttutantsutudrukud.com; +372 56 229 347