1. James Rodríguez (jalgpall)
Kolumbia koondise poolkaitsja nimi kerkis kogu maailma huulile suvisel MM-il, kus toona veel 22-aastane mängumees kerkis turniiri suurimaks väravalööjaks. Rodriguezi-hullus jätkus ka pärast MM-i, kui ta siirdus Madridi Reali. 

2. Michael Schumacher (F1)
Seitsmekordse maailmameistri aasta algas koomas ning tema aeglast paranemist on jälgitud kogu maailmas suure huviga.

3. Ray Rice (Ameerika jalgpall)
2013. aastal Baltimore Ravensi ridades Ameerika jalgpalli ihaldatuima tiitli ehk Super Bowli võitnud Rice'i nime hakati meeletult guugeldama pärast vahejuhtumit, kus ta liftis oma naise oimetuks lõi. Ka videosse jäänud teo eest sai Rice mängukeelu, millest ta siiani vabanenud pole.

4. Luis Suárez (jalgpall)
Suárez vallutas suvel uudisteportaalide pealehed kahel korral. Esmalt hammustas uruguailane MM-il Itaalia kaitsjat Giorgio Chiellinit, seejärel sõlmis aga lepingu Barcelonaga.

5. Neymar (jalgpall)
Neymari peale lootis kodusel MM-il kogu Brasiilia rahvas, ent veerandfinaalis saadud seljavigastus jättis ta poolfinaalist Saksamaa vastu kõrvale. Antud mängu tulemust mäletavad kõik siiani: Brasiilia kaotas 1:7.

6. Mario Götze (jalgpall)
Palju seletamist ei vaja ka Götze kõrge koht edetabelis. Just tema lõi MM-i finaalis lisaajal Argentiina vastu sakslaste võiduvärava.

7. Jules Bianchi (F1)
Marussia piloot sõitis Jaapani etapil rajalt välja traktori otsa ning sai eluohtliku peavigastuse. Raskest seisust ei pruugi prantslane välja tulla kunagi.

8. Guillermo Ochoa (jalgpall)
Mehhiko koondise väravavaht tegi MM-il niivõrd palju supertõrjeid - teiste seas ka 0:0 viigimängus Brasiilia vastu -, et teenis kiidusõnu pea kõigilt asjaosaliselt, kelle hulka kuulus ka näiteks brasiillaste treener Luiz Felipe Scolari. Suvel siirdus 29-aastane mehhilane prantslaste Ajacciost hispaanlaste Malagasse.

9. Michael Phelps (ujumine)
Kõigi aegade edukaim olümpiasportlane naasis tänavu tippsporti, võites USA meistrivõistlused liblikujumise 100 meetri distantsi. Teisalt jäi ta vahele autoroolis, olles ise alkoholijoobes.

10.Richard Sherman (Ameerika jalgpall)
Seattle Seahawksiga tänavu Super Bowli võitnud Shermani on guugeldatud nii suurepärase hooaja kui ka tema värvika suuvärgi poolest.