Juba kolmandat korda kandis turniir heategevuslikku eesmärki - aidata ühte Eesti koolisööklat. Sedakorda koguti läbi heategevusliku loterii raha Hiiumaal asuva Lauka Põhikooli koolisöökla tarvis.

15 turniiril osalenud restoranimeeskonda tulid kokku küll heategevuslikel eesmärkidel, kuid pallimurul üksteisele armu ei antud – võitlus oli tasavägine ning Snelli staadionile kogunenud toetajad, keda oli kohati rohkem, kui keskmisel Eesti meistriliiga kohtumisel, ei pidanud pettuma.

Pärast pingelist mängudepäeva väljust lõpuks võitjana restoran Horisont. Turniiri esimeselgi aastal võitnud Horisont oli finaalis 2:0 parem tubli esituse teinud restoranist Cru. Kolmanda koha heitluses alistas restoran Tchaikovsky eelmise aasta meistri Alexander restorani.

Turniiri peakorraldaja, Peeter Pihel, rõõmustas, et sel aastal suudeti koguda heategevusliku loterii käigus märkimisväärselt suurem summa kui möödunud aastatel. Kogutud rahaga abistatakse Lauka Põhikooli koolisööklat. „Usun, et oleme suutnud tõestada, et ka sellisel viisil võib head teha – viia kokku heategevus ja hobisport. Õnnelikud on nii turniiril osalevad meeskonnad, inimesed, kes loteriipileteid ostes head saavad teha kui ka koolisöökla, mis ühe vajaliku seadme võrra rikkamaks saab. Kõik võidavad,” lausus Pihel. „Alustasime turniiriga küll alles paar aastat tagasi, kuid praeguseks on see leidnud oma kindla koha restoranide kalendris,” selgitas Pihel, lubades, et turniir toimub ka järgmisel aastal ning võimalusel loodetakse kaasata ka rohkem välismaiseid restorane.

Turniiriga käsikäes käiva heategevusliku loterii auhinnalaud oli taaskord vägagi rikkalik ning selle juures olid abiks turniiri head toetajad – Electrolux, Dunkri Kaubanduse AS, Liivimaa Lihaveis, Amedei, Gourmet Coffee. Muidugi loositi välja ka terve hulk õhtusööke turniiril osalenud restoranides. Osavõtvate restoranide auhindade ja olemise eest hoolitsesid Viva Sport, Saaremaa Lihatööstus, Kaupmees ja FC Kuressaare, Eesti Jalgpalli Liit, Event Catering.