Helin-Mari on pärineb muusikuterohkest suguvõsast – isa Jaan Arder oli laulja (ans. Apelsin, Hortus Musicus, Elavad Klassikud, Kolm Krooni, Trio Naturale jpt) ning ema, Lembi Arder, töötas muusikaõpetajana. Kriitikud on nimetanud Helin-Marit Eesti jazzilavade päikesekiireks, kes võlub laval musikaalse siiruse ning vahetu suhtlemisega. Tema esimene heliplaat ilmus 2003. aasta lõpus ning nüüdseks on ta solistina laulnud juba pea kümnel albumil.

Helin-Mari on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli pop-jazz laulu eriala Mare Väljataga juhendamisel ning pop-jazz laulu ning muusikapedagoogika eriala Helsingi Ülikoolis Stadia. Juba aastast 2001 tegutseb Helin-Mari Arderi trio. Helin-Mari on koostööd teinud paljude hinnatud muusikutega (Raivo Tafenau, Lembit Saarsalu, Olav Ehala, Sergio Bastos, Andy Fite, Larry Price jpt). Lisaks Eestile on ta esinenud paljudes Euroopa maades, Ameerika Ühendriikides ning Venemaal.
A. Le Coq Arena avatakse publikule täna kell 17:00. Mängueelne rivistus ja hümnid kõlavad kell 18:45. Avavile antakse kell 19:00. Pääsmed matšile on saadaval Piletilevis.