"Ameeriklased naljatavad, et kolivad Trumpi võidu korral Kanadasse. Baltimaades mõtlevad inimesed tõsiselt, et nende riigid ja elud on ohus," ütles Venemaa malesuurus Garry Kasparov Donald Trumpi võitu kommenteerides.

Belgia jalgpallur Jan Verthongen pole Trumpi võimule saamisest samuti eriti vaimustunud: "Ma ei usu oma silmi. See on nii piinlik."

Mitmed USA sporditähed avaldasid täna öösel, kellele nende hääl presidendivalimistel läks. Korvpallur LeBron James, kes on aktiivne heategevusmaastikul, ütles, et tema väärtusi esindab paremini Hillay Clinton. Maadlustäht Hulk Hogan on suur Trumpi fänn: "Ma ei tahaks ühegi kandidaadiga ringi minna. Tahaksin olla Trumpi jooksupartner."

Hulk Hogan

Korvpallilegend Dennis Rodman: "Donald Trump on olnud aastaid minu sõber. Meil pole vaja järjekordset poliitikut, vaid ärimeest nagu härra Trump!"

2016. aasta NBA väärtuslikuim mängija Stephen Curry: "Minu valik on Hillary"

1976. aasta kümnevõistluse olümpiavõitja Caitlyn Jenner: "Ma arvan, et Trump on naiste teemade lahendamisel parem valik. Mu jumal, ma ei hääletaks ealeski Hillary poolt. Kui Hillary saab presidendiks, on meie riigiga kõik."

Caitlyn Jenner