Kasearu sõnul ootab ta Sparta live-kontserttundi suure põnevusega, et näha mismoodi koloriitne ja vaatemänguline "Aerosmithi" tribuutshow sobib illustreerima ja täiustama spordiklubi tantsutundi.

Treener koos bändiga laval – see on uus tase!

Sparta treener Sven Idarand lisab omalt poolt, et selline kooslus on esmakordne ja erakordne kogu Eestis. "Täiskoosseisus rockbänd koos treeneriga tundi andmas - see on juba täiesti uus tase!," jagab Sven oma ülekeevaid emotsioone ning lisab: "Olen kindel, et minu, Kristjani ning tema ansambli omavaheline sünergia tekitab täiesti uudse kogemuse ja elamuse, mille mõju on pikem kui ainult see tund. Mul on tõeline au koos sellise kooslusega lavale astuda ja ma usun, et see, mida plaanime, paneb Sparta rokkima."

Kristjan Kasearu kinnitab, et "Aerosmithi" muusikas on heas mõttes higi ja verd ning tema jaoks on tegemist vokaalselt suure väljakutsega: "Steven Tyleri hääl on unikaalne ja asendamatu. Seda jäljendada on võimatu ja see ei olegi meie eesmärk," ütleb laulja ja kinnitab, et kindlasti tulevad esitusele superhitid nagu „Cryin'"", „Walk This Way", „I Don't Wanna Miss A Thing".

Kristjan on veendunud, et kõigil spordi- ja muusikasõpradel on erakordne võimalus lüüa korraga kaks kärbest - nautida head muusikat ning tantsida selle saatel professionaalse treeneri juhtnööride järgi.

Kontsert-treening on kõigile tasuta

Treener Sven soovitab kõigil panna selga mugavad rocki- ja tenniriided, sest - nagu ta rõhutab - tähendab "Aerosmith" tundlikke ballaade ja karme rockimeeleolusid! "Ja luban seda ka oma tunnis ja tantsus edasi anda! Kogu tund on üles ehitatud nii, et kõik saavad hakkama ja samal ajal veel ka nautida head muusikat väga heas esituses!"

"Usun et peamine mis tunni teeb eriliseks on see vahetu suhtlus treeneri ja esitajale vahel, kus kumbki haarab üksteiselt energiat ja tekib selline huvitav sümbioos, mida tavalise plaadit tuleva muusikaga ei saavuta," on elurõõmus treener veendunud.

Kontsert-treening toimub Sparta pallimängude saalis, kuhu selleks puhuks püstitatakse spetsiaalne lava. Kontsert-treening on kõigile osalejatele tasuta!

Lisaks teeb Dermoshop igale tantsijale stiilse kosmeetikakingituse!