"Ma armastan seda klubi. Ma ei oota muud, kui edu, kuid nagu paljud teised Leedsi fännid, hakkan ma kannatust kaotama," rääkis Uus-Meremaa näitleja.

"Paljud ehk ei tea, et mulle kuulub Austraalias üks ragbimeeskond (South Sydney Rabbitohs - toim.), mida ma olen samuti lapsest peale toetanud ja mis tuli tšempioniks, kui ma olin noorem. Pärast seda kukkusid nad auku ja olid kaotajad. Seetõttu ma üheksa aastat tagasi selle klubi ostsingi."

50-aastane näitleja ei tee saladust, et tahaks sarnaselt South Sydney klubile kõrgliigasse tagasi aidata ka Leeds Unitedi.

"Mulle valmistaks see suurt rõõmu, kui valge armee marsiks edasi, pääseks tagasi Inglise kõrgliigasse ja oleks seal, kus nad peaksidki olema," rääkis Crowe oma unistustest.

Näitleja andis esimese vihje Leeds Unitedi võimaliku ostmise kohta eelmisel kuul, kui küsis Twitteris oma 1,68 miljoni jälgija käest, kas ta peaks klubi omanikuks hakkamist kaaluma. Leedsi fännid toetasid toona kuulsa näitleja ideed igati.

Kolmel korral Inglismaa meistriks kroonitud Leeds United on hetkel esiliigas 14. kohal ning on juba kaotanud lootuse uueks hooajaks kõrgliigasse tõusta.