Laura Simpson avaldas, et politseile vahele jäädes oli tal Rooneyga seljataga kümnetunnine joomamaraton. Ojadena voolas nii proseccot kui ka viina. "Need olid metsikud kümme tundi," rääkis naine.

Rooney väitis politseile, et istus alkoholijoobes rooli, kuna üürimaaklerina töötav Simpson polnud võimeline ise masinat juhtima. Vahele jäädes oli Rooney naise sõnul väga endast väljas ja tõsiselt mures.

"Ma ei teadnud, mida sellest arvata, kõik juhtus nii kiiresti. Ma ei tea, kas see oli sellest, et mina olin purjus, aga tema ei tundnud mulle nii vindine," rääkis Simpson.

Rooney abikaasa Coleen oli parasjagu välismaal puhkusel, kuid sõitis mehe järjekordsest skandaalist kuuldes kohe koju tagasi. Kauaaegne Manchester Unitedi ründetäht ja sel suvel lapsepõlveklubi Evertoniga taasliitunud Rooney viidi jaoskonda, kus talle esitati ametlik süüdistus.

Rooneyt nähti neljapäeva õhtul kell 16 Liverpooli äärelinnas Itaalia restoranis Piccolino, hiljem veetis ta sõpradega - üks neist oli Indias mängima hakkav Wes Brown - aega baaris The Bubble Room. Üks baari külastajatest postitas Rooneyga veel kell 22 sotsiaalmeediasse selfie. Edasi viis sõprade teekond kokteilibaari Symposium. Sealt võetigi Simpsoni sõnul takso, et naise auto ära tuua.

Politseile jäi Rooney vahele kell 2 öösel.