Nimelt ennustas Kyle Jordan kuue Inglismaa liiga mängu puhul õigesti võitja, lisades sinna veel tõiga, et mõlemad meeskonnad ka 90 minuti jooksul värava löövad.

Uskumatul kombel võimalustega 9172:1 pilet võitiski ja seega kasseeris spordisõber välja 45 865 naelsterlingit. Sisuliselt oli siin tegu puhta kasumiga, sest Jordan oli mängu pannud vaid viis naela!

Eriti emotsionaalseks kujunes pileti viimane mäng Evertoni ja West Bromi vahel, kus esimesed 0:2 kaotusseisu jäid, kuid lõpuks siiski 3:2 võidu võtsid. Otsustava värava lõi Evertoni särgis 84. minutil Romelu Lukaku.

Sealjuures oli spordiennustajal võimalus poole peal "välja võtta" 4100 naela, kuid Jordan hoidis kiusatusest kinni ning lõpuks tõi see ka tulemuse.

"Vaatasime mängu koos mu tüdruku ja sõbraga ning kui Everton 0:2 taha jäi, olime kindlad, et minu ennustus on läbi. Kui aga Everton 3:2 värava lõi, hakkasime kõik toas rõõmust hüppama!" rääkis õnnelik ennustaja, kes võidetud rahaga oma elukaaslase ja kaks last Ameerika Ühendriikidesse reisile viib.