"Öeldakse, et su elu on su enda kätes. Nõustun sellega täielikult. Istun siin ja mõtlen, kui vedanud mul on, et ma sain karjääri lõpetada aasta enne oma 40. sünnipäeva. On võimatu väita, et ma ei ela "Ameerika unelmas"," kirjutab ta.

"Ma võin rahus istuda, ilma oma varasema kuuspakita või nähtavalt toonuses muskliteta, ja öelda, et olen 49-0 nimel teinud rasket tööd. Olen õnnistatud, et võin igal hommikul ärgata teadmisega, et mu pangaarved ainult kasvavad. Teenin 7-kohalisi summasid sõrmegi liigutamata, mis ainult tõestab, et ma olen teinud imelisi investeeringuid ja otsuseid, mis lubavad mul rahus ringist välja astuda. Olen uhke, et olen Kuningas."

Ajakiri Forbes hindas Mayweatheri eelmise aasta sissetulekuteks 300 miljonit dollarit. Mitu aastat järjest on ta olnud maailma rikkaim sportlane. Enne teda hoidis seda positsiooni Tiger Woods, kes 2008. aastal teenis 115 miljonit. 19-aastase karjääri jooksul on Mayweather kokku teeninud 700 miljonit. Miljardi dollari piiri on ületanud vaid Tiger Woods ja Michael Jordan, 800 miljonini jõudis Michael Schumacher.