Komissarov jagas "Vikerhommiku" saates oma muljeid, tõdedes, et staaridega pildile saamine sündis tänu Ragnar Klavani abikaasale Lilile.

Esimesena kohtus Komissarov brasiillasest ründaja Roberto Firminoga. "Ta naeratas, ta oli nii armsa naerunäoga, mitte mingit probleemi. Pärast, kui ta ära läks, tegi pai-pai. Mina inglise keelt ei oska, aga teised tõlkisid, et ta oli öelnud lause lõppu "kohtumiseni"," kirjeldas Komissarov.

Pea kahemeetrise kaitsja Virgil van Dijki puhul oli Komissarov üllatunud, et mees oli nii pikk. "Ma ei saanudki, vaatasin alt üles ja ta kenasti näitas mulle, et mind ei ole vaja vaadata, vaid kaamerasse," naeris näitleja.

Päeva tipphetk tuli aga siis, kui Liverpooli peatreener Jürgen Klopp Klavani vahetusest platsile saatis.

"Ma ei ole kunagi sellist värinat üle elanud, võib-olla nooruses, kui esimene armumine tuli. Kui Ragnar läks soojendust tegema, juba siis me aimasime, et ta saab võib-olla ka mängu sisse. Siis ma enam mängu ei saanud vaadata, sest ma vaatasin Ragnarit kogu aeg. Kui ta dressi ära võttis, siis mul käis värin üle keha varbaotsteni välja," õhkas Komissarov.