Lindsey Vonn

Vonn on arvatavasti oma tänu oma kaunile välimusele ja kahele olümpiamedalile üks USA tuntumaid talisportlasi. 33-aastane mäesuusataja on muuseas poseerinud ajakirjas Sports Illustrated nii, et teda on katnud ainult kehamaalingud.

Anastassia Brõzgalova

Tänavuste mängude ajal sotsiaalmeedias laineid löönud Brõzagalova ilu on kindlasti nii mõnegi mehe curlingut vaatama pannud. Kuid kahjuks on venelanna abielus Aleksandr Krušelnitskiga, kellega koos Anastassia Pyeongchangis segapaaride arvestuses ka pronksmedali võitis.

Saskia Alusalu

Loomulikult ei puudu siit top'ist ka meie enda kaunis kiiruisutaja Saskia Alusalu. "Alusalust sai interneti sensatsioon, kui ta avatseremoonial Eesti lippu kandis," kirjeldab eestlannat CampusSports.net portaal.

Alena Zavarzina

24-aastasele brünetile lumelaudurile saab kaasa elada juba laupäeval, kuid venelanna on palju fänne saanud ka tänu oma välimusele. Sotšis pronksmedali võitnud Zavarzina süda on aga hõivanud USA lumelaudur Vic Wild.

Gabrielle Daleman

Iluuisutaja Gabrielle Daleman on Pyeongchangis saanud kaela juba kuldmedali, kuid samas on ta võitnud ka palju südameid. Elite Daily lehekülg nimetas kandalannat isegi Kim Kardashiani teisikuks, tänu nende sarnastele näojoontele ja pikkadele mustadele juustele.

Sofia Fedorova

19-aastane lumelaudur esindab sel olümpial küll OAR'i koondist, kuid on ka Venemaa eest karjääri jooksul võitnud juba mitmeid medaleid. Nagu paljudele Fedorova eakaaslastele, siis meeldib ka sellele blondile näitsikule postitada endast poolpaljaid pilte Instagrami.

Tessa Virtue

Kanada jäätantsu superstaar on publikut hullutanud juba kolmel olümpial. Pyeongchangis kuldmedali kaela saanud Virtue on valitud mitmel korral enda kodumaa üheks seksikaimaks naiseks.

Rowan Cheshire

Suurbritannia koondise esikaunitar sattus enne Sotši mänge kohtuvasse õnnetusse, kus ta murdis oma ninaluu ja viga sai ka tema aju. Kuid kaunis blondiin freestyle-suusataja on Pyeongchangis tagasi võistlustules.

Aja Evans

Varem kergejõustikuga tegelenud Evans on nüüd kõva tegija hoopis bobisõidus. 2014. aastal võitis ta kahebobis ka pronksi USA'le ning on Pyeongchangis taas medalilainel. Kuid peale spordi on tema trumbiks kindlasti ka tema särav naeratus.

Madisson Chock

Chock valiti ajakirja Maxim poolt üheks seksikaimaks olümpialaseks Pyeongchangis ja me ei saa vastu vaielda. Kaunis iluuisutaja on nimelt väga eksootilise välimusega, sest tema isa on havaii ja hiina päritolu ning tema ema juured pärinevad Euroopast.