Lugesite õigesti. Ronaldode ja Messide varandus ei küündivat selle noormehe rikkusele ligilähedalegi.

Portaal Sportbible kirjutab, et Leicester City duubelmeeskonnas mängival Bolkiahil on varasid kokku umbes 20 miljardi dollari (16,7 miljardid eurot) jagu. Tõsi, erinevalt eelnimetatud meestest pole ta selle kokku kraapinud jalgpalli mängides, vaid ta lihtsalt sündis juhuslikult väga jõukasse perre.

Faiq on Brunei sultani Hassanal Bolkiahi vennapoeg. Sündinud on ta Los Angeleses ning Inglismaal mänginud juba mõnda aega. Ta alustas AFC Newbury meeskonna noortesatsist, liitus 2009. aastal Southamptoni akadeemiaga ning sõlmis 2014. aastal kaheaastase lepingu Chelseaga. 2016. aastal napsas ta kolmeaastase kontrahtiga endale Leicester City.

Kuigi Leicester City põhimeeskonda Bolkiah veel pääsenud pole, on ta Brunei koondise eest kirja saanud juba üheksa mängu ja ühe värava ning kandud ka rahvusmeeskonnas kaptenipaela.

Faiqi perekonna rikkusest räägib ilmekalt tema isa Jefri 50. juubelipidu, mille ajal jalgpallur oli seitsmeaastane. Nimelt kutsuti sinna erakontserti andma popikoon Michael Jackson, kes kasseeris selle esinemise pealt ei rohkem ega vähem kui 14 miljonit eurot!

Brunei sultan Hassanal Bolkiah ja Venemaa president Vladimir Putin 2016. aastal Sotšis.