1. Anne-Marie

Pophittide "Rockabye", "Alarm", "Friends" ja "2002" esitaja oli lapsena väga suur võitluskunstide austaja ning iseäranis kõva käsi karates. Praeguseks 27-aastane britt võitis vaid 12-aastaselt noorte maailmameistrivõistlustel kaks kuldmedalit - vaid kolm aastat pärast alaga alustamist! - ning sai mõned aastad hiljem kirja kulla ja hõbeda. Praeguseks ta enam tiheda graafiku kõrvalt karate jaoks palju aega ei leia, kuid YouTube'i laadis ta väikese videoseeria, kus õpetab teistele tuntud inimestele enesekaitset.

2. Sean Paul

Laulus "Rockabye" koos sellesama Anne-Marie'ga esinev räppar Sean Paul on samuti tugeva sporditaustaga: Jamaicalt pärit mees kuulus vanuses 13-21 pidevalt kodumaa omaealiste veepallikoondisesse. Tema isa ja vanaisa mängisid samuti veepalli, ema tuli aga liblikujumises riigi meistriks.

Sean Paul

3. Taylor Lautner

"Twilighti" täht on samuti nooruspõlves olnud suur karate harrastaja. Kuueaastaselt trenni läinud Lautner arenes kiiresti ning võttis juba aasta hiljem osa riiklikest võistlustest. Hiljem tuli ta mitmel korral ka juunioride maailmameistriks, enne kui end näitlemisele pühendas. Lisaks karatele harrastas ta kooli ajal heal tasemel ka ameerika jalgpalli ja pesapalli.

Taylor Lautner

4. Kaley Cuoco

"The Big Bang Theory" abil kuulsaks saanud näitlejatar on sellest nimekirjast ainus, kes oma lemmikalaga ka tänapäeval võrdlemisi aktiivselt tegeleb. Nimelt on ta näitlejakarjääri kõrvalt ka kuue hobuse omanik ning käib varjunime all takistussõiduvõistlustel. Hobustega tegeleb ka tema abikaasa Karl Cook.

Kaley Cuoco

5. Jason Statham

Mees, keda tänapäeval teavad filmisõbrad eelkõige kõva macho-mehena, tegeles nooruspõlves tõsiselt hoopis graatsilisema spordialaga: nimelt oli ta vettehüppaja, kes esindas Inglismaad isegi 1990. aastal Rahvaste Ühenduse mängudel. Lisaks sellele tegeles ta noorena kõvasti ka jalgpalli ja võitluskunstidega ning kunagised madistamised tulevad talle ka filmikarjääris kasuks.