Kuigi legendaarne poolkaitsja on karjääri jooksul mänginud nii Eestis, Norras, Bulgaarias kui ka Tšehhis, siis enim meenutas 34-aastane Lindpere aastaid ookeani taga USA kõrgliigas MLS, kus ta esindas New York Red Bullsi ning Chicago Fire’it.

„Eks ikka juhtub igasuguseid imelikke asju,“ alustas Lindpere Raadio 2 eetris oma sõnavõttu ning see lause võttis hästi kokku ka tema lood „kõigi võimaluste maal“. Nii rääkis Lindpere, kuidas ta mängis lauatennist muusiku Snoop Doggiga, elas samas majas näitlejate Ashton Kutcheri ja Mila Kunisega, kokkupuutest seltskonnatähe Kim Kardashianiga ja palju muud põnevat.

Kuid kõik põnevad seiklused New Yorgis ei seostu vaid sealsete tähtedega. Näiteks oli Joel Lindperel oma roll Getter Jaani loo NYC Taxi muusikavideo salvestamisel.

Lindpere rääkis saates veidi ka tulevast mängust Andorra vastu, kus tal on plaanis ka värav lüüa. „Ma arvan, et meeskond teeb kõik selleks ette ära, et mina saaks selle palli suhteliselt tühja väravasse ära lüüa! Me peaks olema tugevam ja domineerivam meeskond ja tänu sellele peaks võimalusi ka tulema.“

Kolmapäevast „Hommik!“ saadet saab järele kuulata siit.