Kahvatut mängu näidanud 23-aastane Balotelli vahetati Rooma olümpiastaadionil välja 69. minutil Giampaolo Pazzini vastu. Mängu järel Sky Italia`le intervjuud andes kritiseeris Balotelli teravalt telekanali analüütikuid Zvonimir Bobanit ja Giancarlo Marocchit.

"Sa ei saa jalgpallist midagi aru!" põrutas Balotelli otse-eetris endise Itaalia koondise ja Juventuse poolkaitsja Marocchi aadressil.

Kuna endine AC Milani mängumees Boban oli Balotelli mängu nimetanud häbiväärseks, sai oma osa ka Horvaatia ekskoondislane. "Sa räägid alati minust. Kui Milan võidab, on Mario suurepärane, kui kaotab, siis on see kõik Mario süü. Ma ei vaja sinu kriitikat, ma kritiseerin end ise!" kurjustas Balotelli.

Boban kinnitas teleülekande ajal, et Balotelli ei mänginud kohtumise ajal tipptaset välja. Ka see ei andnud itaallasele rahu. "Ma pole kunagi öelnud, et ma olen tippmängija," teatas Balotelli. "Ma olen täiesti normaalne profijalgpallur. Vaid sina väidad, et ma olen harukordne ja ootad, et ma iga mäng viis väravat lööksin," lisas Balotelli, kes viskas intervjuu lõpus mikrofoni maha.