Pique sattus mundrimeestega sõnasõtta, kui nad tahtsid tema vennale Marcile bussipeatuses parkimise eest trahvi teha.

"Te kadestate mind, sest ma olen kuulus. Te trahvite mind, kuna teil pole raha ning teenite seda vahendustasude pealt. Ma räägin teie bossidega ning te saate noomituse. Te arvate, et te olete maailma valitsejad, kuna kannate vormi ja trahvite inimesi," prahvatas Pique politseinikule.

"Sinu isa maksab selle trahvi, mina igatahes mitte! Sa oled häbiplekk. Teie elukutse esindajad ajavad mul südame pahaks. Guardia Urbana (tõlk: linna korrakaitse) on f***ing häbiplekk."

See öeldud, võttis Pique venna käest trahvikviitungi ning viskas selle politseile tagasi. Seejärel astusid vennad kasiinosse sisse.

Eile õhtul kirjutas Pique Twitterisse vabanduse: "Minu sõnu on üle võimendatud, kuid igatahes on mul kahju, ma tegin vea ning seda ei juhtu enam kunagi."

Paljud arvavad aga, et mehe vabandus polnud siiras, vaid öeldud sarkasmiga, kuna ta olevat sõnad "ma tegin vea ning seda ei juhtu enam kunagi" laenanud endise kuninga Juan Carlose suust, kes ütles täpselt samamoodi, kui ta 2012. aastal elevandijahiga vahele jäi.