„Kutsun kõiki üles oksjonil osalema ja seda kahel põhjusel: esiteks väärib Eesti klubijalgpalli aasta üks tippsündmus, Tipneri karikafinaal külastamist, teiseks on oluline toetada SOS Lasteküla, kes täidab ühiskonnas tähtsat rolli, pakkudes lastele ja noortele vanemlikku hoolitsust,“ lausus Eesti koondise kapten Ragnar Klavan.

Heategevuslik oksjon algab laupäeval, 21. mail A. Le Coq Arena festivalialal orienteeruvalt kell 15.00.

Osalema on oodatud kõik huvilised ning eelnev registreerimine pole vajalik, kuid arvestama peab sellega, et asjad tuleb kohapeal välja osta (kaardimakse võimalus).

Laupäeval on A. Le Coq Arena vahetuses ümbruses kella 12-st avatud meelelahutuslik festivaliala, kus tegevust jagub kõigile olenemata soost või vanusest. Lastele on avatud batuudid, Arte Gümnaasiumi jalgpalliklassi õpilased viivad läbi põnevaid osavusvõistluseid, toimub noortele mõeldud puuriturniir ning kõik saavad oma oskuseid näidata ka Triobeti täpsuslöökide võistlusel. Samuti on võimalik uudishimulikel tutvuda ürituse peakülalise Päästeameti autoga koos tehnikaga. Kella 15.30-ni on avatud ka põnev jalgpalliturg (tasumine sularahas).

Toitlustuse eest hoolitseb Amps, soodsate hindadega on müügil A. Le Coqi joogid. Saaremaa lihatööstus pakub esimesele 2000-le külastajale tasuta karbonaadi.

Esimesed päevakangelased astuvad väljakule kell 13:00, kui kõlab avavile naiste karikavõistluste finaalis Tallinna FC Levadia – Tartu SK 10 Premium. Kell 16:00 pannakse pall mängu meeste Evald Tipneri karikavõistluste finaalis, kui vastamisi lähevad Tallinna FC Flora – JK Sillamäe Kalev.