Nimelt said võrkpallurid nautida hotellis asuva restorani Grill 250° üht firmarooga – poolemeetriseid grillvorste. Palluritele olid maitsta Arke lihatööstuses spetsiaalselt retsorani Grill 250° jaoks valmistatud küüslaugu ja sibulaga sealihavorstid ning veiselihavorst, kirjutab volley.ee.

„Juba selle järgi võis aru saada, et tegemist on millegi erilisega, et kui tavaliselt on lõunasöögilauas ka palju jutustamist, siis sel korral oli pärast toidu lauda toomist kuulda ainult nohisemist ja kõik keskendusid söömisele,ˮ sõnas võrkpallikoondise kapten Kert Toobal.

Hotelli peakokk Ragmar Haabma sõnul sai tavapärasest erilisema lõunasöögi idee alguse võrkpallikoondise suurepärastest esinemistest Euroopa liigas. „See on meie viis tähistada võrkpallurite kaheksat järjestikust võitu ja nii otsustasimegi neile lõunasöögiks pakkuda kaheksat poolemeetrist vorsti,ˮ selgitas hotelli peakokk.

„Lõunasöök oli väga hea, kahju, et rohkem kõhtu ei mahtunud. Üritasin küll üksi poolemeetrisest vorstist jagu saada, ent ei õnnestunud,ˮ lausus koondise nurgaründaja Robert Täht. Haabma meenutas, et kord oli hotellis peatunud üks britt, kes võttis ette samasuguse väljakutse. Esimesi ebaõnnestumisi kroonis edu ja missioon sai tema sõnul täidetud viiendal päeval.

Eesti rahvusmeeskonnal on võimalus Euroopa liiga võiduseeriat pikendada juba sel nädalalõpul, kui reedel ja laupäeval võõrustatakse Tondiraba jäähallis Iisraeli koondist. Mõlemad kohtumised algavad kell 20.00. Järgmise nädala neljapäeval ja reedel ootab aga Poolas juba nelja meeskonna osalusel toimuv Euroopa liiga finaalturniir.