Väljakule toodi suured matid, trampett ning kasutusele võeti ka korvirõngad. "Oleme alati tahtnud teha midagi sellist, mida Eesti publik veel näinud ei ole. Meie suur soov on see, et kasvõi paar protsenti saalisolijatest tuleks sinna just meie etteasteid nautima," sõnas TTÜ tantsutüdrukute treener Sandra Raju.

"Meie eesmärk on ergutada oma meeskonda ning neile täiel rinnal kaasa elada. Saame seda teha läbi tantsu, kuid tantsivad ka ju teiste tiimide tantsutüdrukud! Seepärast otsustasime, et tuleb teha midagi sellist, mida Eestis veel varem tehtud pole. Niisiis hakkasimegi raha koguma ja tänu sponsoritele ning eelmisel aastal BBL-is korraldatud videovõistluse konkursil osalemisega teenitud preemiale saimegi soetada endale ammu igatsetud maandumismatid. Uskumatu tunne, kui terve saalitäis rahvast sulle plaksutab! Tekkis kohe tahtmine laupäevaks uued trikid selgeks õppida," rääkis Sandra suure õhinaga. "Meie saltopoisid Taaniel ja Oskar on muidugi klass omaette – tüdrukud alles õpivad veel."

Hetkel ollakse lühikese aja jooksul õpitud trikkidega siiski rahul ja tüdrukud on salakavalad ning poetavad suunurgast, et neil on juba uued ideed järgmiseks hooajaks käsil. "Eks siis näete, peate ikka TTÜs mänge vaatams käima!"

Laupäevases veerandfinaalseeria neljandas kohtumises TTÜ ja Rapla vahel on TTÜ tantsutüdrukud poolaegade vaheajal jälle oma trampetikavaga publiku ees. Kel see uudne šõu nägemata, siis mängu algus on 18:00 ning huvilisi oodatakse saali juba alates kella 17:00-st.