Vaid mõne nädalaga on 22-aastase ameeriklanna Instagrami konto jälgijate arv kasvanud tänu kelmikatele videotele 230 000-ni ning see tõuseb ilmselt veelgi.

Spinac lõpetas hiljuti San Diego ülikooli, aidates sealsel golfitiimil võita mitmeid riiklikke karikaid. Hiljuti krooniti ta näiteks Colorado osariigi rajamängu meistriks. Naiste US Openi võitja, 20-aastase hiinlanna Gee Chuni tasemeni on veel pikk maa minna, kuid sai ju ka Kurnikova kuulsaks kõvasti enne päris tippu tõusmist.

"Tunnen end hästi, kui ennast meigin. Ja kui mu enesekindlus on kõrge, mängin ka paremini," ütleb Spinarac. "Kuid üritan mitte olla seksisümbol."

Siiski, nendib tüdruk, et väike seksikus ei tee paha, sest see on ka hea viis uusi fänne ala juurde tuua.

Spiranaci eesmärgiks on pääseda LPGA Tourile võistlema maailma absoluutse paremikuga. "Ma ei tunne, et ma oleks oma potentsiaali välja mänginud, sest ülikoolis keskendusin ma golfi kõrval ka koolile. Tahtsin õpingutes hea olla ning see võttis fookust golfilt pisut maha. Nüüd, kus ma saan kogu tähelepanu golfile ja oma vormile pöörata, tahan näha, kuhu ma niiviisi võin jõuda."

Almost 2000 likes ! Thanks everybody !

Posted by Paige Renee Spiranac on Monday, July 13, 2015

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on