Orienteerumispõhimõttel korraldatud ning kolmest etapist (jooksmine, jalgrattasõit, kanuu) koosnenud distantsi, mis B-rajal kulges trassil Vabaduse väljak-Lennusadam-Paljassaare poolsaar-Vabaduse väljak, läbisime nelja tunniga.

Finišiprotokolle pole veel avaldatud, kuid väikse vihjena võib juba öelda, et midagi rõõmustavat seal Delfi Spordi jaoks ilmselt pole. Meid ootab ees kuhjaga trahviminuteid (kui mitte tunde), sest osad punktid Patarei vanglas osutusid meile ilma taskulambita läbimatuteks.

Jüri Butšakovi kommentaar: "Füüsiline ettevalmistus raja läbimiseks vast tipptasemel ei peakski olema, kuid ilma orienteerumisoskuseta läheb kindlasti raskeks. Erinevate distantsipikkuste üle muret tundma ei pea, kuna maastik ja ülesanded olid nii vaheldusrikkad, et aeg ja läbitud kilomeetrid kulusid kiiresti. Tore oli näha suurt hulka rõõmsas tujus inimesi, silmad säramas ja näod naerul. See kõik tõestas taaskord, et sportimine teeb rõõmsaks!"

Gunnar Leheste kommentaar: "Teistele tulevastele Xdreami huvilistele soovituseks: lugege enne starti hoolikalt juhendit ning taguge see endale pealuu sisse! Rangelt soovituslik lisavarustus - taskulamp - oli meil kolme peale küll olemas, kuid vanglasse minnes jäi see see miskipärast rataste juurde. Kui ühel hetkel käsikaudu enam koridorides liikuda ei õnnestunud, lõime käega ja siirdusime kanuuetapile, mida juba pikisilmi oodanud olime. Aga finišisse me õnnelikult siiski jõudsime."

JAGA MULJEID: Kuidas läks sinu XDream?