See tähendab, et mitmeid kihlveokontorid peavad nüüd välja maksma miljoneid ja William Hill on öelnud, et nende ettevõte tiitlikoefitsiente enam üle 1000-1 väärtusega ei paku. Milliseid sündmuseid enne hooaega aga Leicesteri tiitlivõidust tõenäolisemaks peeti?

Näiteks peeti 10 korda tõenäolisemaks seda, et Simon Cowellist saab Suurbritannia peaminister (500-1). 500-1 koefitsiendiga saab panustada ka sellele, et Šotimaalt avastatakse müütiline Loch Nessi koletis.

1000-1 tõenäosusega hinnatakse hetkel aga näiteks seda, et 2017. aastaks avastatakse kuskil tulnukate elu (ehk seda peeti viis korda tõenäolisemaks kui Leicesteri tiitlivõitu). Sama koefitsendiga - 1000-1 - saab panustada ka sellele, et 90-aastane kuniganna Elizabeth II avaldab enne jõule singli, mis troonib aasta lõpuks lauluedetabelite tipus.

2000-1 koefitsiendiga (ehk 2,5 korda tõenäolisemaks kui Leicesteri tiitel) on hinnatud ka seda, et Elvis Presley leitakse elusalt või Kim Kardashianist saab USA president.

Väga raske on leida aga midagi, mida jalgpallimaailmas 5000-1 tõenäosusega hinnatakse. Ühe asja siiski leiame - nimelt võib 5000-kordselt raha tagasi saada juhul, kui panustada hetkel sellele, et Gibraltar võidab 2018. aasta maailmameistrivõistlused. Seda ei saa ju ometi juhtuda. Või siiski?