"Pole just palju neid soomlasi, kes oleks Lindseyga samas toas ärganud," vahendab Palanderi sõnu Iltalehti.

"Tean Lindseyt aegadest, kui ta kandis veel neiupõlvenime Kildow. Tean ühtlasi hästi tema eksmeest Thomas Vonni, kes on endine suusataja. Ehk see öö tuleb sealt, kui viibisin Thomase juures."

Palanderil paluti kommenteerida ka Vonni paljastavaid pilte sotsiaalmeedias. "Need on head erutajad, kuigi ma neid selle pilguga ei vaata. Mäesuusatamisele tulevad need kindlasti kasuks," arvas ta.

"Olen kirunud, et minu ajal polnud mäesuusatamises nii ilusaid eksemplare kui praegu."

Ontika Mõis - Palander

Palander peab koos abikaasa Riina-Maijaga Ontika mõisas võõrastemaja. Mõisa ostis mäesuusakuulsus 2011. aastal. Samal aastal jäi Palander Eestis politseile vahele, kui kihutas Ida-Virumaalt Tallinna lennujaama suunas 90 alas kiiursega 151 km/h. "Trahvi sai vähem kui Soomes," kommenteeris ta toona.

USA mäesuusakaunitari kuulsaimad pildid on ilmunud ajakirja Sports Illustrated erinumbris Swimsuit Edition. Samuti on ta väga aktiivne Instagramis. Sportlikest saavutustest on Vonnil ette näidata kuld- ja pronksmedal 2010. aasta Vancouveri olümpialt ning kaks MM-kulda, kolm hõbedat ja üks pronks.

Mitmel korral karjääri jooksul raskete vigastustega kimpus olnud 32-aastane Vonn murdis hiljuti treeningul õlavarreluu ning käis lõikuslaual.