"Kuidas skoorida Venemaa naistega" oli peatüki nimi brošüüris, mis koolitusel osalejatele jagati.

Muu hulgas võis sealt lugeda järgmist:

- "Venemaa tüdrukud, nagu ka kõik teised tüdrukud, vaatavad, kas sa oled puhas, lõhnad hästi ja oled korralikult riides. Esmamulje on nende jaoks tähtis, seega vaadake, kuidas te välja näete!"

- "Venemaa tüdrukutele ei meeldi, kui neis nähakse vaid objekti. Kuna Vene naised on ilusad, tahavad paljud mehed neid vaid voodisse viia. Võibolla tahavad nemad sedasama, aga samal ajal tahavad nad end tunda tähtsa ja unikaalsena. Ärge küsige rumalaid küsimusi seksi kohta. Venelaste jaoks on seks midagi väga privaatset ning seda teemat ei arutata avalikult."

- "Tavaliselt pööravad Vene naised tähelepanu olulistele asjadele, kuid muidugi võite te leida ka tüdrukuid, keda huvitavad vaid materiaalsed asjad ja raha. Ärge muretsege, Venemaal jagub ilusad naisi küllaga ning kõik nad ei pruugigi teile sobida. Ole valiv!"

Kui pildid brošüüri vastavate lehekülgedega Twitteri kaudu avalikuks said, korjati materjalid koolitusel osalejatel käest ning võeti see peatükk välja. Alaliit edastas meediale vabanduse: "Me kahetseme, et see viga meie koolitusprogrammi varjutama jäi. Vabandame nende ees, keda materjalid solvasid. Need ei esinda kindlasti Argentina jalgpalliliidu vaateid."

Vene naistest rääkiv peatükk sattus brošüüri väidetavalt "inimliku eksituse" tõttu.