"Olin just 24 tundi abielus olnud, kui sain telefonikõne," rääkis Ream AP vahendusel. "Peatreener küsis, kas ma oleksin valmis mesinädalad katkestama ja need hoopis Boltonis pidama. Kui pettunud me ka polnud, tuli meil oma pulmareis edasi lükata. Arvan, et mõistsime, et see on meie mõlema huvides."

Siiski tuli Reamil oma värsket abikaasat pisut veenda. "Ma ei saa korrata, mis ta selle peale ütles. Oleme sellest rääkinud ja niikaua, kuni me oleme koos, ükskkõik mida me ka teeme, oleme mõlemad õnnelikud. Ta tahab mulle parimat ja ma tahan lihtsalt, et ta oleks õnnelik. Kui ta homme ütleb, et ta tahab midagi, siis ma arvan, et ma pean selle talle lihtsalt andma."

24-aastane Tim Ream on USA koondist esindanud seitsmes mängus. 2010. aastal kuulus ta MLS liiga parima uustulnuka valimisel finalistide hulka, mullu nimetati ta liiga tähtede meeskonda.

Bolton hoiab Premier League'is 20 meeskonna seas 17. kohta ning jääb väljalangemistsoonist välja vaid ühe punktiga. Inglismaa meistriliigas on 38-st mängust Boltonil peetud 22.