Arsenali fänni poolt tehtud säutsu peamiseks eesmärgiks oli siiski pilgata Liverpooli fänne - paljud Inglismaa jalgpallisõbrad kardavad, et kui Liverpool lõpuks oma esimese Premier League'i tiitli võidab, muutuvad nende fännid sedavõrd väljakannatamatuks, et keegi ei jaksaks nende uhkeldamist ära kuulata.

"Ah, p***e selle Meistrite liiga jalgpalliga. Peame kindlustama, et kaotame nädalavahetusel Manchester Cityle ja suurelt, et nad oma enesekindluse tagasi saaksid. Suudan taluda veel ühte aastat, kus peame neljapäeviti mängima Eesti klubiga Dünamo Kebabjafriikad, aga mitte seda, kui Liverpool liiga võidab," säutsus kasutaja @aliladiere.

Neljapäeviti mängitakse teadupoolest alagrupimänge Euroopa liigas. Kui esmapilgul võiks tunduda, et Eesti jalgpalli üle heidetakse alatult nalja, siis tasub meenutada, et ükski Eesti klubi pole varem Euroopa liiga alagrupiturniirile pääsenud!

Arsenal hoiab Premier League'is hetkel neljandat kohta ning kohtub pühapäeval just Manchester Cityga, kes on hetkel tabelis liidrist Liverpoolis viis punkti tagapool.