Kõigepealt saavad suure kaotuse Leverkusenilt koduses liigas, aga veidi vähem kui nädal hiljem teevad Real Madridil 2-0 selja prügiseks! Samas polnud eelmisel nädalavahetusel ju tegelikult väga viga kah, ülejäänud kolmest ennustusest läksid kaks pihta, Premier League’is keegi favoriitidest ei vääratanud. Ning Räikkönenile tehtud panuse sain PAF-ilt tagasi kuna tema meeskonnakaaslane Vettel oma Ferrariga tehnilise viperuse tõttu startida ei saanudki.

Meistrite Liiga ennustustest on ainult tuliselt kahju, vaid üks tabamus Barcelona võidu näol ja teised panused läksid täiesti rappa. Minu ennustuskombinatsioon, et Barca, Real, Bayern ja PSG veerandfinaalidest edasi pääsevad on veel PAF-i kodulehel üleval, aga pärast avakohtumiste tulemusi läheb ikka väga raskeks see rivi võidukalt ellu viia.

Nädalavahetuse kergele 1,65.- eurosele miinusele tuli Champions League’iga lausa 17,50.- kaotust juurde, seega kukkusin oma PAF-i kogusaldoga taaskord alla alustuseks olnud 200.- euro piiri. Võtab kukalt kratsima, aga eks siit tuleb vapralt edasi minna.