Teistes kohtumistes, kus ma vaid edasipääsejaid ennustasin, läksid seevastu hästi ja seda on ka mu EM-i saldos näha. Plussist on siiski asi endiselt kaugel. Iirimaa kiire värav penaltist Prantsusmaa vastu veidikene närvikõdi tekitas, aga teisel poolajal läks õnneks kõik oma õiget ja loogilist rada pidi. Ungari võit Belgia vastu oleks ehk liigagi ilus üllatus olnud. Selles osas peab Peep belglaste eest vabandama, pole nad nii üle kiidetud midagi. Väga head mängu näitasid viimases kohtumises.

Esmaspäeval oodatuim kaheksandikfinaal Itaalia ja Hispaania vahel, lisaks Islandi tähetund

Alagrupiturniiril pidid nii Itaalia kui ka Hispaania korra kautusevalu tundma vastavalt Iirima ja Horvaatia vastu. Itaalia oma alagrupi küll võitis, aga ega nad samas ei oodanud, et play-offi esimeses ringis kohe valitsev meister neile vastu tuleb. Hispaania allajäämine Horvaatiale oli itaallastele tõsiselt halb üllatus. Tegemist on eelmise EM-i finaalikordusega ja mõlemale meeskonnale on nelja aasta tagune Kiievi tulemus eredalt meeles. 0-4 kaotust ei suuda unustada ka parima grappa seltsis. Usun, et kaotus Horvaatiale oli hispaanlaste jaoks pigem kerge tööõnnetus ja panustan suhteliselt veenva näpuliigutusega Hispaania edasipääsule 12.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,50. Samal õhtul saabub Islandi tähetund. Isegi kui Inglismaa vastu peaks kaotus tulema, koju tagasi sõidetakse tõeliste kangelastena. Ütlematagi selge, et inglased on favoriidid, aga islandlaste tahe korraldada midagi veelgi suuremat kui alagrupist edasipääs on sama kindel. Inglismaa kipub siit paarist edasi minema, aga mitte ilma võitluseta. Seega ennustan, et Island mängib normaalaja vähemalt viiki ja panustan sellele 4.- eurot Paf-i koefitsiendiga 2,67.

Neljapäeval tehakse algust veerandfinaalidega

Alates veerandfinaalidest mängitakse üks kohtumine päevas, mis teeb jalgpallisõbra elu oluliselt lihtsamaks. Enam ei pea iga päev leidma 4 kuni 6 tundi aega telerit jälgida. Esimene poolfinaali pääseja selgub paarist Poola ja Portugal. Kumbki ei suutnud kaheksandikfinaalist endale normaalaja järel edasipääsu tagada. Poolakad lõid šveitslaste võrku viis perfektset penaltit ja Portugal skooris Horvaatia vastu teise lisaaja lõpuminutitel. Portugal pole turniiril endiselt kaotanud mitte ainsatki kohtumist, aga samas peab tõdema, et nende ründetegevus jättis just Horvaatia vastu tugevalt soovida. Ja kuigi Poola superstaar Robert Lewandowski pole veel ühtegi tabamust kirja saanud, on ta eesliinis olnud pidevalt nähtav ja koos Jakub Błaszczykowskiga tema kõrval moodustavad vägagi kardetava tandemi. Võimalused sellest paarist edasi pääseda on mõlemal meeskonnal, aga Peepu kisub panust tegema pigem poolakatele. Paf-i koefitsiendiga 2,45 panustan 5.- eurot just Poola triumfile.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid