Pärast väikest mõõnaperioodi suutsin eelmisel nädalal jälle plussi jääda. Erilise üllatusena tõi raha tagasi muidugi suusapanus, kus Federico Pellegrino ja Maiken Caspersen Falla omavahel seotud sprindivõidud teoks said. Aga ka Arsenali edu Newcastle Unitedi üle ja Hispaania liiga suure kolmiku võidud aitasid mul jääda väiksesse kasumisse.

Spordiennustaja Peep

Loodan Hispaania ja Itaalia liidritele

Suured jalgpalliliigad — peale sakslaste Bundesliga — jätkasid juba eelmisel nädalal, nii on ka minul enam võimalusi panustada kui aastavahetuse eel. Esimese panuse panen mulle juba varemgi raha tagasi toonud Madridi Atletico peale. Hispaania liiga liider mängib küll võõrsil ja viiendal kohal asuva Vigo Celtaga, aga viimane on kaks viimast mängu kaotanud. Atletico võidukoefitsient on 1.80 ja ma panen siia 6 eurot.

Itaalias mõtlesin panustada algselt ainult hirmsas hoos Torino Juventuse peale, kes mängib võõrsil Genua Sampdoriaga. Koefitsient tundus päris ahvatlev (1.47) ja tiitlikaitsja on tõesti võitnud juba kaheksa mängu järjest, tõustes liidrist vaid kahe punkti kaugusele.

Siis aga vaatasin, et Milano Inter võõrustab Sassuolot. Serie A liider tahab kindlasti maha pesta jõulu eel saadud viimase kodumängu häbi, kui kaotati Rooma Laziole. Interi võidukoefitsient on 1.52 ja kui ma nüüd kahe suurklubi võidud omavahel “komboks” seon, saan panustada 5 eurot koeftisiendiga 2.23.

Ibrahimovic ja Djokovic — panustan Balkani juurtele

Kolmanda “loogilise” jalgpallipanuse teen kui vaatan, et reede õhtul kohtub Prantsusmaal Pariisi Saint-Germain SC Bastiaga. Pariislaste ründetäht Zlatan Ibrahimovic on nii võimsas hoos, et miks ei peaks ta jälle väravat lööma? Viimase kolme liigamänguga oli rootslane viiel korral täpne ja reedeks on sellele koefitsient 1.52. Panen “Ibra” peale 6 eurot.

Eelmisel aastal teenisin nii mõnegi euro tennisist Novak Djokovicile panustamisega. Uue aasta avaturniiril Dohas on serblane hetkel päris head mängu näitamas ja tema turniirivõidu ennustamise koefitsient on 1.36. Usun, et kuigi konkurentsis on ka Rafael Nadal, alustab Djokovic aastat võiduga ja panen siiagi 6 eurot.

Tähelepanelikumad lugejad juba märkasid, et ma pole kirjutanud sõnagi Inglismaa jalgpallist. Sel nädalal on seal kavas karikavoor ja FA Cup on tihti üllatusterohke. Mitmed suurklubid saadavad madalamate liigade tiimide vastu nõrgendatud koosseisud ja samas kipub eeldatavalt nõrgemate meeskondade võitlusvaim just selles sarjas mitmekordistuma.

Aga ma teen siiski ühe tõeliselt “hullu” panuse, lihtsalt et proovida ja ka näidata, mis on võimalik. Seon omavahel kuue tipp-klubi võidud ja saan koefitsiendiks 5.05, üle kahe euro siia muidugi panna ei julge. Ootan seega suurema tiimi võitu mängudest Arsenal — Sunderland, Norwich — Manchester City, Manchester United — Sheffield United, Chelsea — Scunthorpe United, Exeter City — Liverpool ja Everton — Dagenham&Redbridge.

  • Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
  • Spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi kodulehelt.
  • Peebu tegemisi saad jälgida ja kommenteerida ka Peebu blogis ja Facebookis.