Eelmise nädala panustest tõid mulle võidu siis Novak Djokovic ning juba minu iganädalaseks lemmikuks saanud Torino Juventus. Õige napilt jäi puudu Inglismaa karikavõistluste “kombos”, kus viiest suurklubist neli võitsid ja vaid Liverpooli mannetu mäng West Hami vastu jättis mind korralikust kasumist ilma.

Augsburgi värav tundub lukus olevat

Uueks nädalaks jätan vahelduseks kõik muud spordialad kõrvale ja loodan ainult jalgpalli peale. Alustan seekord Saksamaalt ja patriootlikult. Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg naases talvepausilt kahe väravateta viigiga. Lõuna-Saksamaa meeskond on nüüd viimases seitsmes mängus lubanud endale lüüa vaid ühe värava ja sealjuures on võõrsil juba neljas kohtumises järjest suudetud taga nulli hoida.

Laupäeval külastab Augsburg liigatabelis kaks kohta ja sama palju punkte eespool asuvat FC Ingolstadti. Võõrustaja on seni kodus küllalt kehvalt esinenud ning löönud 9 mänguga vaid 7 väravat, mis on Bundesliga nõrgim näitaja. Seega, isegi kui Augsburgi võitu ei julge uskuda, siis loodan, et hoiavad oma värava puhtana. Panus “kodumeeskond lööb alla 0,5 värava” on koefitsiendiga 3.00 ning ma panen siia 4 eurot.

Teine Saksamaa panus tundub sellist koefitsienti nagu 6.50 vaadates, riskina. Aga kui liigatabeli kolmas meeskond võõrustab tabeli teist ja võitis viimase kodus peetud omavahelise mängu, siis igal juhul ahvatleva riskina. Seega, Berliini Hertha — Dortmundi Borussia mängus panen 2 eurot berliinlaste võidule koefitsiendiga 6.50.

Kasutan Juventust seekord kombinatsioonis

Inglismaad ei saa muidugi ka ennustustest välja jätta, ehkki nädalavahetuse suurtele mängudele nagu Manchester City — Leicester või Chelsea — ManU panustama ei hakka. Liigatabelis kolmandale reale tõusnud Tottenham mängib aga kodus Watfordiga ja koefitsient koduvõiduks on 1.44. Watford pole Spursist juba aastakümneid üheski sarjas jagu saanud ning ma panen Tottenhami võidule 10 eurot.

Vahelduseks viskasin pilgu ka Inglismaa esiliigale — leiab madalamatest liigadestki huvitavaid panustamisvõimalusi, aga kõigega kursisolemiseks ei jää lihtsalt aega. Avastasin kohtumise Cardiff City — MK Dons, kus koduvõidu koefitsient on 1.90. Et Cardiff on tänavu kodus kaotanud vaid korra ja MK Dons võõrsil võitnud ainult ühe mängu 14-st, siis panen 6 eurot Walesi klubi võidule.

Ehkki “kombodega” pole viimasel ajal erilist edu olnud, siis ühe kolmemängulise ikka teen. Itaallaste Serie A heas hoos olevad klubid mängivad kõik tabeli alumise poole tiimidega ning loodan seega et Juventus alistab võõrsil Frosinone, AC Milan kodus Udinese ja Napoli samuti kodus Carpi. Koefitsient sellisele kombole tuli tagasihoidlik 2.16 ja ma panen siia 4 eurot.

Kas teadsid, et…

Nädalavahetusel toimub USA ja Põhja-Ameerika suurim iga-aastane spordisündmus. Tegemist on ajaloo 50. Super Bowliga ehk NFLi otsustava mänguga, mida jälgib kaugelt üle 100 miljoni ameeriklase ja miljonid mujal maailmas. Ka ennustajatele on tegu paradiisiga, sest Paf pakub enam kui 200 erinevat panustamisvõimalust sellele mängule. Mängu eellugu saad lugeda SIIT.