Neljapäeval Kalju ja Levadia Euroopa liiga korduskohtumised

Mõlemal Eesti klubil on korduskohtumises palju kaalul, sest eelmise nädala avamängud tõstsid Kalju ja Levadia edasipääsulootused kõrgeks. Kalju kohtub Haifa Maccabiga nüüd koduplatsil, Levadia sõidab omakorda Tšehhimaa pealinna. Kuna Kalju avakohtumises valmistas korraliku üllatuse eeldatava favoriidi Maccabi vastu, olen selle nädala ennustuses ettevaatlik, sest korduskohtumise lõpptulemust ennustada on ülimalt keeruline. Sisetunne ütleb, et väravaid võib antud kohtumises tulla hulgi, seepärast panen oma raha seekord ennustusele, et vähemalt üks värav lüüakse mõlemal normaalaja poolajal. Paf-i koefitsient on 1,86 ja mängu panen 6.- eurot.

Slavia Praha peab edasipääsuks Levadia kodus alistama vähemalt kahe väravaga. Levadia esmane ülesanne on oma värav võimalikult kaua puutumatuna hoida. Siililegi on selge, et Slavia hakkab kohe mängu algusest peale platsil domineerima. Samas, kui nad peaksid värava või paar juba lööma, pole rohkem vaja pea ees rünnakule tormata. Seepärast teen selles kohtumises ennustuse, et kahe meeskonna peale ei lööda rohkem kui kolm väravat. Panuse teen suuruses 8.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,73.

Reedel noolemängu World Matchplay veerandfinaalid

Dartsi World Matchplay suurturniiril Blackpoolis selguvad reede hilisõhtul kaks viimast poolfinalisti. Läbi aegade edukaim noolemängija, selle turniiri viieteistkümnekordne tšempion inglane Phil Taylor ja kahe viimase aasta maailmameister šotlane Gary Anderson on kahes esimeses ringis näidanud hämmastavat mängukindlust. Nende kahe dartsivirtuoosi omavaheline poolfinaal oleks noolemängusõpradele tõeline maiuspala. Mõlemad mehed on oma veerandfinaalides vastavalt Mervyn Kingi ja Steve Beatoni vastu ülisuured favoridiid. Julgen panustada Taylori ja Andersoni võitude kombinatsioonile 35.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,17.

Pühapäeval Vormel-1 MM-sarja Ungari GP

Pärast kümmet sõidetud MM-etappi ei saaks sarja üldseis enam põnevam olla. Mercedese tiimikaaslaseid Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni lahutab teineteisest vaid üks vaevane punkt. Rosberg pole Hungaroringil kunagi GP etappi suutnud võita. Hamilton omakorda tõuseks edu puhul Ungari GP läbi aegade edukaimaks vormelisõitjaks. Tänase seisuga on nii Hamiltonil kui ka Michael Schumacheril mõlemal kirjas neli etapivõitu. Eelmise aasta kiireim mees rajal, sakslane Sebastian Vettel, ei tohiks seekord kõrgesse mängu sekkuda, seega etapivõit on suuresti Mersude siseasi. Hamiltoni kõrge võidukoefitsient 2,10 on mulle isegi pisut üllatav, seega teen kõige riskivabama ennustuse ja panen oma 6.- eurot just briti võidusõitja peale.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid